Rezervă un stand pentru proiectul tău la Chișinău Maker Faire 2023

https://chisinau.makerfaire.com/call-for-makers/

CAll for makers 2023

Mesaj important pentru toți inventatorii, creatorii și meșterii! Maker Faire te caută să te alături celui mai mare festival dedicat tehnologiei și creației.

Maker Faire promovează creatorii din orice domeniu - știință, inginerie, industrii creative și meșteșugărit. Dacă ai un proiect sau o invenție pe care ești entuziasmat(ă) să o prezinți, te dorim alături la Maker Faire. Aceasta este o oportunitate de a te conecta cu alți makeri, a-ți împărtăși cunoștințele și abilitățile, și a inspira alți oameni să creeze.

În cadrul festivalului poți avea un stand pentru proiectul tău, o prezentare, un atelier sau o demonstrare. Pentru a te implica, este necesar să completezi formularul: https://chisinau.makerfaire.com/call-for-makers/

Festivalul va fi împărțit în câteva zone: Zona de expoziție cu stand-uri, prezentări, workshop-uri, Virtual Reality și Gaming, Târg de Cariere, Food Corner, Welcoming, Entertainment - iar vizitatorii vor putea vizita fiecare dintre aceste zone gratuit!

Cine poate aplica:

  • Companii sau startupuri cu un produs fizic
  • Designeri, artiști sau arhitecți cu o instalație
  • Meșteri și artizani cu ateliere sau masterclassuri
  • Entuziaști în tehnologie cu proiecte DIY

Termen limită de completare a formularului: 21 mai 2023

Taxă de participare: Participanți care vor să comercializeze produsele lor la standuri vor achita o taxă fixă - 200 MDL. Pentru participanții care nu au intenția să comercializeze produsele lor în timpul evenimentului - participarea este gratuită.

Evenimentul va avea loc pe 10 iunie, pe teritoriul Tekwill și FabLab, cu adresa str. Studenților 9/11, între orele 10:00 și 22:00. Vino să trăiești o aventură tehnologică!

Nu rata această oportunitate de a te conecta cu makerii din Moldova, de a învăța abilități noi și de a-ți prezenta creațiile.

Abonează-te la canalul nostru pe YouTube.