Ce evenimente facem noi?

Makers Moldova Meetup

Makers Moldova Meetup sunt întâlnireile în care se discută ultimele noutăți din știință, tehnologie și dezvoltarea comunității. La fiecare eveniment avem trei makeri locali care prezintă ideile sau proiectele lor. Astfel cunoaștem și promovăm proiectele și inițiativele locale. Cine poate veni? Entuziaşti în tehnologie, ingineri, programatori, designeri, arhitecţi, artiști, medici, oricine pasionat de tehnologie şi creaţie. Dacă ai un proiect sau idee despre care vrei să povestești, trimite-ne un mesaj la make@atelier99.org.

Repair Cafe

Repair Café este evenimentul când totul ce se face se referă la repararea lucrurilor împreună. Aici vei găsi unelte și materiale pentru a te ajuta să efectuezi practic orice reparații de care ai nevoie. Aparate electrice, biciclete, vase, instrmente, jucării și altele. De asemenea, aici găsești voluntari experți, cu abilități de reparație. Vizitatorii își aduc obiectele defectate de acasă. Împreună cu voluntarii, participanții încep să repare. Este un proces continuu de învățare. Dacă nu ai nimic de reparat poți împărți lucrul de reparare cu altcineva.

Maker Faire Chisinau

Maker Faire este cel mai mare festival cu profil tehnologic organizat la nivel internațional. Aici creatorii și inovatorii își prezintă creațiile și împărtășesc cele învățate din propria experiență. Scopul acestui eveniment este de a informa, conecta și extinde comunitatea de entuziaști în tehnologie, creatori și inovatori.

Stai conectat(ă)

Stai conectat(ă) și adaugă evenimentele Atelier 99 la tine în calendar