Participă la atelierul online „Introducere în Arduino cu TinkerCAD”

Introducere în Arduino cu TinkerCAD

Dacă ești curios / curioasă despre electronică, microcontrolere și Arduino, dar nu știi de unde și cum să începi, atelierul din 29 Octombrie te va ajuta să faci primii pași. În cadrul atelierului “Introducere în Arduino cu Tinkercad” copiii și tinerii vor studia structura componentelor electronice de bază precum LED-uri, senzori și plăcuța Arduino Uno. Participanții vor fi ghidați în cunoașterea proprietăților unui circuit funcțional folosind platforma Tinkercad. La final participanții vor fi capabili să aprindă un LED, să programeze un senzor și să creeze un circuit cu ele la ei pe calculator, astfel să își exprime imaginația într-un proiect tehnic.

Atelierul va avea loc doar online. Numărul de participanți este limitat, pentru a indica intenția de participare, te rog să completezi acest formular.

Vei fi contactat pe emailul indicat în formular pentru a confirma participare.

Evenimentul este finanțat cu ajutorul programului Meet and Code susținut la nivel european de compania de software SAP. Meet and Code 2022 este coordonat de Haus des Stiftens gGmbH și rețeaua TechSoup Europe și susține, pentru al 6-lea an consecutiv, evenimente de tehnologie și programare aliniate cu misiunea inițiativei Comisiei Europene: Europe Code Week.

În Republica Moldova, programul Meet and Code este coordonat de Asociația Techsoup. Din 2010, Asociația Techsoup creează și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei pentru organizații nonprofit, tineri și profesori. Asociația Techsoup este câștigătoare a premiului Digital Skills for Education din cadrul European Digital Skills Awards, competiție organizată de Comisia Europeană