Atelier 99 la aniversarea 1 an Tekwill

Pregătim mai multe activități pentru 15 martie și ne-am gândit că ți-ar fi interesant să știi despre ele:

Avem 3 ateliere practice:

 1. 3D modeling & Printing – https://www.facebook.com/events/1624533490976489/
  1. Aici participanții vor primi o introducere în softul de modelare Fusion 360, și împreună cu facilitatorii, pas cu pas – vor crea primele obiecte și ele vor fi imprimate 3D tot atunci.
 2. Intro to Raspberry Pi – https://www.facebook.com/events/543049122732040/
  1. Paticipanții vor crea un transmițător radio. În așa fel poți crea radioul tău pentru o rază nu foarte mare. Vei învăța despre cum începi lucrul cu un microcontroler Raspberry Pi și cum programezi pe el.
 3. Pian electronic – https://www.facebook.com/events/866593180186577/
  1. Aici vei putea să îți asamblezi propriul pian electronic. Vei învăța despre componentele de bază și cum lucrezi cu ciocanul de lipit.

Aceste 3 ateliere practice sunt gratuite și așa cum locurile sunt limitate, este nevoie de înregistrare în acest formular – https://goo.gl/forms/BNTyoDaffXrhsMlQ2 . Vei primi un mesaj de confirmare pe 14 martie.

 

În paralel cu atelierele practice am mai pregătit și 3 activități care vor fi în zona viitorului FabLab

 1. Drone și aeromodelism.
  1. Vor fi zboruri demonstrative cu drone, vei putea urmări de la prima persoană cum se pilotează o dronă. La fel, vei putea pune întrebări despre viitorul club de aeromodelism, care va fi în FabLab.
 2. Precious Plastic Demo.
  1. Avem 2 utilaje de capacitate mică, pentru reciclarea plasticului. Vom demonstra pe loc cum acestea lucrează și ce putem face cu ele.
 3. Test Booth cu instrumente de mână de la NANU Market.
  1. Vei putea testa o serie de instrumente de mână cu acumulator de la NANU Market, tot pe loc vei învăța cum să lucrezi corect cu ele.

Toate activitățile fac parte din Aniversarea 1 an Tekwill. Te invit aici, dar înainte de asta completează formularul prin care anunți intenția de a veni: https://tekwill.typeform.com/to/zKRuwY

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *